Nos, szerintem ez egy kifejezetten jó ötlet, hogy a régi játékokat egy új játékmotoron de nem tökéletes.
Pozitívumai
Újabb operációs rendszerekkel is kompatibilis és nem kell harmadik feles programot használni (pl:DgVoodo).
Az irányítás sokkal egyszerűbb és fluidabb lett.
Negatívumai
A játék néha egyszerűen csak lefagy és gyakran újra kell indítani.
A játék legtöbb új funkciója fizetéshez van kötve és semmilyen módod sincs arra hogy felold őket kulcsal ami egy kihagyot ziccer (tisztában vagyok vele hogy a béta verzióban ingyen feltudod oldani a játékot meg ilyenek de ha a CIU-ben meglehettet oldani azt hogy CHL-es tárgyakat akkárki feltudja oldani egy kis idő ráfordítással akkor itt sem lenne az nehéz).
A játék indítása után egyből bedob egy tutorial küldetésbe( amiből nyilván kitudsz lépni).
Nem tökéletes dolgok
A magyar fordításban nem minden lett még lefordítva, de tudom hogy még ez csak egy béta és nem 1 óra vagy 2 lefordítani egy játékot.
De ami le van fordítva az tökéletes úgyhogy a fordítóknak szeretnék gratulálni hogy ennyire sok időt és energiát fektetnek ebbe az egészbe ezt írónia nélkül mondom.
Szóval ez a játék egy jó újragondolása az eredeti 2002 es verziónak ami nem tökéletes de így is átadja az eredeti által képviselt történetet és vízíót.
Akinek nem tetszik annak még mindig ott van a 11-es újra gondolás ami megegyezik a 2002 es változattal.